Triteam Groningen

 

Triteam Groningen is een fusieteam van de verenigingen G.S.T.V. Tritanium en G.V.A.V. Triathlon. Het team reist het hele land door om present te zijn in alle Triathlon divisies en in de RunBikeRun series. Er is een mooie samenwerking tussen beide verenigingen. Uiteraard is er interne competitie, maar dat is ook nodig om beter te worden. En dat is te zien. Het team zet Groningen zeker op de kaart als het gaat om triathlon met goede plekken behaald in elke divisie.

Elk divisieteam staat onder leiding van twee captains (van beide verenigingen één), zodat alles in goede banen wordt geleid en er een goed beeld gevormd kan worden van wat iedereen kan. De teams komen eens per maand samen op gezamenlijke trainingsdagen waar hard wordt getraind, maar ook zeker ruimte is om plezier te hebben met elkaar. Triteam is toegankelijk voor iedereen; uiteraard voor doorgewinterde atleten, maar ook beginners zijn welkom. Iedereen op zijn eigen niveau, iedereen met zijn eigen doelen, maar wel samen in 1 team!

De inschrijvingen voor de divisie- en runbikerun-teams vindt plaats in de laatste maanden van het jaar. Eind december volgt dan de kick-off, waar de teams bekend worden gemaakt.

Voor meer informatie, klik hier