Leden informatie

Lidmaatschap

Bij Tritanium ben je lid voor 45 euro paar jaar. Naast lidmaatschap van Tritanium moet men kiezen voor het basislidmaatschap van 33 euro per jaar óf het atletenlidmaatschap 57 euro per jaar van de NTB. Het atletenlidmaatschap is de beste keus (goedkoopste) als men aan meerdere wedstrijden mee gaat doen. Met een basislidmaatschap moet men per wedstrijd een daglicentie kopen bij de organisatie van het betreffende evenement.

Voor Tritanium is een geldig ACLO-lidmaatschap verplicht. Afmelding kan alleen plaats vinden aan het begin van het collegejaar bij de secretaris. Indien er geen afmelding plaats vind wordt het lidmaatschap automatisch een jaar verlengt.

Donateur worden?

Goede trainers, trainingsfaciliteiten en gezellige activiteiten kosten veel geld. Om de begroting rond te krijgen met aanvaardbare contributies zijn we als bestuur op zoek naar sponsoren en donateurs.

Vanaf 10 euro per jaar kunt u donateur worden. Door deze bijdrage bent u welkom tijdens clubactiviteiten en op de algemene ledenvergadering. Bij elke bijdrage vanaf 20 euro blijft u tevens op de hoogte van de vereniging via ons clubblad. Om donateur te worden stuurt u een mail naar de secretaris (zie contact).

Veteranium

Veteranium is de oud leden vereniging van Tritanium. De nog jonge vereniging heeft nu al een heel aantal ‘Veteranen’ die nog verbonden zijn met Tritanium bij bijvoorbeeld feestjes, trainingsweekenden en de Batavierenrace.

Een lidmaatschap van Veteranium biedt de volgende mogelijkheden:

  • Deel te nemen aan verenigingsweekenden of trainingsweekenden
  • Deel te nemen aan een jaarlijkse bijeenkomst voor oud-leden
  • Maximaal 6 keer per jaar mee te trainen, mits je een ACLO-kaart hebt
  • De TT in digitale versie of papieren versie (tegen meerprijs) te ontvangen
  • Tritanium clubkleding te bestellen
  • Een NTB licentie onder de naam van G.S.T.V. Tritanium aan te schaffen
  • De inlogcode voor de website te ontvangen, met toegang tot de almanak en de trainingsschema’s
  • Borrels en activiteiten van Tritanium bij te wonen

Voor 30 euro per jaar is men lid van Veteranium. Van dit geld zal 20 euro naar de vereniging gaan. De overige 10 euro wordt gereserveerd voor een gezellige activiteit met andere oud-leden en ga je mee voor de zelfde prijs als een tritaan op een trainingsweekend. De oud-ledenvereniging is opgericht om het contact met oud-leden van Tritanium te behouden. Wij hopen dat jij net als wij enthousiast bent om lid te worden van Veteranium en zo het contact met Tritanium niet te verliezen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de secretaris.

Wetsuits

Tritanium is in het bezit van een aantal wetsuits die gebruikt kunnen worden voor trainingen en wedstrijden in open water. Deze wetsuits zijn alleen beschikbaar voor mensen die 2 jaar of korter lid zijn van Tritanium en zelf niet in het bezit zijn van een wetsuit. In overleg met de technisch coördinator kan je een verenigingswetsuit reserveren.

Voordat je een wetsuit mee naar huis krijgt, krijg je eerst instructies om ervoor te zorgen dat de wetsuits ook weer heel terugkomen. Hier zitten naast beschermende tips, ook praktische tips bij.

Elk wetsuit heeft een eigen Tritanium nummer. Dit nummer staat in de binnenkant op de flap bij de ritsstluiting. In de reservering kun je aangeven bij welke wedstrijden je in welk pak wilt starten. Als je de enige gebruiker bent van een pak je hier gewoon in trainen. Het kan zijn dat jouw pak meerdere gebruikers heeft. Jullie moeten hier dan zelf afspraken over maken.

Clubkleding

Tritanium heeft haar eigen clubkleding. In ons assortiment zit zowel hardloopkleding, fietskleding, zwemkleding en speciale wedstrijdkleding. Er vindt een aantal keer per jaar een pasavond plaats waarop kleding kan worden besteld. Ben je geïnteresseerd in de clubkleding, stuur dan een mailtje naar de penningmeester.

Tritaanhanger

Tritanium is in het bezit van een aanhanger met huif, de Tritaanhanger genoemd. Dit is een aanhanger waar de fietsen eenvoudig en stevig in kunnen worden bevestig. In totaal kunnen er 11 fietsen tegelijk mee worden vervoerd. Het doel van de Tritaanhanger is het bevorderen en vergemakkelijken van het bezoeken van wedstrijden. Neem voor meer informatie contact op met de Karcie.

Statuten en Huishoudelijk Regelement