Hieronder hebben wij, de huidige bestuursleden, ieder een kort stukje over onze functie geschreven. Helaas spreken we jullie op het moment niet zoveel. Mocht je vragen hebben over een bepaalde functie of over een bestuursjaar bij Tritanium in het algemeen, mail, app, bel of Skype ons dan!

Voorzitter
Als voorzitter is het belangrijk om overzicht te hebben en het bestuur de goede richting op te sturen. Je leert, naast de gewone zaken binnen Tritanium en de ACLO, communiceren, leiden en samenwerken. Daarnaast ben je, als het gezicht van de vereniging, belangrijk voor de contacten van Tritanium.


Vicevoorzitter

Als vicevoorzitter ondersteun je de rest van het bestuur en spring je bij waar dat nodig is. Je voert de taken van de voorzitter uit indien deze afwezig is. Er is vaak ruimte om zaken op te pakken waarvoor je interesse hebt of waar extra aandacht voor nodig is tijdens je bestuursjaar (zoals sponsoring dit jaar).

Secretaris
Als secretaris is het jouw verantwoordelijkheid dat alle nieuwe leden goed geïnformeerd en overal aangemeld (ACLO, NTB, ledenlijst) worden. Aan het begin van het jaar is dit een leuke uitdaging en een leuk voordeel is dat je alle nieuwe leden kent. Uiteraard heb je als secretaris meer dingen te doen. Samengevat is het informeren, communiceren en de boel op orde houden.

Penningmeester
Als penningmeester beheer je de financiële middelen van de vereniging. Je maakt de begroting en houdt overzicht over kosten en inkomsten gedurende het jaar, waarvan de incasso’s bij leden het meest bekende voorbeeld zijn. Wil je meer weten over hoe de financiën van Tritanium werken, meer kennis opdoen over boekhouden of je CV boosten op een leuke manier, wordt de nieuwe penningmeester!

Technisch Coördinator
Als TC ben je betrokken met alles wat te maken heeft met de trainers, trainingen, trainingsdagen, wedstrijden en nog veel meer! Je bent daarom vooral bezig met communiceren, organiseren en plannen. Dus liggen daar jouw sterke punten? Geef je dan snel op als potentieel TC!

Stuur uiterlijk 14 mei je motivatie op naar bestuur@tritanium.nl met daarbij naar welke functie je voorkeur uitgaat en waarom!

Liefs,

BestuurWouda