Login

Welkom op de site van G.S.T.V. Tritanium

Over Triathlon Over Triathlon Over Triathlon

Algemene Ledenvergadering en Kandidaatsbestuur

Dinsdag 11 oktober om 19.30 in lokaal A.012 in het Willem-Alexander-Sportcomplex zal, aansluitend aan de zwemtraining, de ALV plaatsvinden. Leden en veteranen zijn hierbij van harte welkom. Omdat er op een lege maag niet vergadert kan worden, kun je doorgeven of je mee wilt eten en of voorkeur uitgaat naar een kroket, fricadel, kipcorn of kaassouflé bij de patat. Mail je keuze vóór maandag 10 oktober naar secretaris.gstvtritanium.nl. Mocht je de agenda en andere stukken, om welke reden dan ook, niet ontvangen hebben, stuur dan ook een mailtje. Afmelden wordt gewaardeerd.

Tijdens de ALV zal ook het kandidaatsbestuur 2016-2017 voorgesteld worden. We stellen graag de (kandidaats)bestuursleden voor:
Beoogd Voorzitter: Fenna Heijnen
Beoogd Secretaris: Marieke de Graaf
Beoogd Penningmeester: Hans Groenbroek
Beoogd Technisch-coördinator: Thijs Wiggers
Beoogd Vice-voorzitter: Marieke van der Zee
Beoogd Intern-coördinator: Jolanda Scholtens

We hopen je te zien op dinsdag 10 oktober!
G.S.T.V. Tritanium bestuur 2015-2016,
Franciska, Edwin, Rutger, Margot en Elsemieke.

 

Clubkampioenen 2016

14344738 1119615948118604 1171475864068204049 n

 

 

SCHUTTER EN DUURSMA CLUBKAMPIOENEN TRIATHLON

 

Franciska Schutter en Rutger Duursma hebben vanavond de titel Clubkampioen Triathlon (1/8) 2016 weten te veroveren. Na een tweede plaats voor Rutger bij de CK RBR voelde dit als revanche op Thijs Wiggers, die derde werd. Bram Smit legde, na een absurd sterk fietsonderdeel, beslag op de tweede plek. Franciska kwam onbedreigd over de finish. Zij pakt daarmee de dubbel (RBR & Triathlon)! Rebeka Rizmanová (tweede) en Klaziena Politiek (derde) konden geen weerstand bieden. 

Bij de feutenserie (1/16) gingen Alex Tonks en José van der Waa er met de winst vandoor. Wij zijn benieuwd wat zij volgend seizoen gaan laten zien.

 

 

 

Aanmelden via website tijdelijk niet mogelijk

Lieve toekomstige leden, 

Tritanium ervaart op het moment problemen met het verwerken van aanmeldingen via onze website. Onze excuses voor het ongemak! Er wordt gewerkt aan een oplossing.

Wil je graag lid worden? Stuur dan een mailtje met de volgende gegevens naar "secretaris @ tritanium.nl":

 • Voornaam
 • Achternaam
 • Adres
 • Postcode
 • Woonplaats
 • Telefoonnummer
 • Email
 • Geboortedatum 
 • Geslacht 
 • Studentnummer 
 • IBAN
 • Keuze Basislidmaatschap of Atletenlidmaatschap*
 • Onderstaande verklaring (lees hem even door): 

  "Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan G.S.T.V. Tritanium om zijn/haar bovengenoemde lidmaatschapsgelden van bovengenoemd rekeningnummer af te schrijven. Ook boetes voor het niet hebben van een ACLO-lidmaatschap zijn voor eigen rekening. Ondergetekende wordt vooraf per email op de hoogte gesteld wanneer de contributie wordt afgeschreven."

* Er moet een keuze gemaakt worden tussen het basislidmaatschap of het atletenlidmaatschap. Het atletenlidmaatschap is de beste keus (57.- euro) als men aan meerdere wedstrijden mee gaat doen. Met een basislidmaatschap (33.- euro) moet men per wedstrijd een daglicentie kopen bij de organisatie van het betreffende evenement. 

Om lid te worden van Tritanium is een geldig ACLO-lidmaatschap verplicht.
Afmelding kan alleen plaats vinden aan het begin van het collegejaar bij de secretaris. Indien er geen afmelding plaats vind wordt het lidmaatschap automatisch een jaar verlengt.

  Copyright © 2016. All Rights Reserved.

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries