Login

Welkom op de site van G.S.T.V. Tritanium

Over Triathlon Over Triathlon Over Triathlon

Aanmelden via website tijdelijk niet mogelijk

Lieve toekomstige leden, 

Tritanium ervaart op het moment problemen met het verwerken van aanmeldingen via onze website. Onze excuses voor het ongemak! Er wordt gewerkt aan een oplossing.

Wil je graag lid worden? Stuur dan een mailtje met de volgende gegevens naar "secretaris @ tritanium.nl":

 • Voornaam
 • Achternaam
 • Adres
 • Postcode
 • Woonplaats
 • Telefoonnummer
 • Email
 • Geboortedatum 
 • Geslacht 
 • Studentnummer 
 • IBAN
 • Keuze Basislidmaatschap of Atletenlidmaatschap*
 • Onderstaande verklaring (lees hem even door): 

  "Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan G.S.T.V. Tritanium om zijn/haar bovengenoemde lidmaatschapsgelden van bovengenoemd rekeningnummer af te schrijven. Ook boetes voor het niet hebben van een ACLO-lidmaatschap zijn voor eigen rekening. Ondergetekende wordt vooraf per email op de hoogte gesteld wanneer de contributie wordt afgeschreven."

* Er moet een keuze gemaakt worden tussen het basislidmaatschap of het atletenlidmaatschap. Het atletenlidmaatschap is de beste keus (57.- euro) als men aan meerdere wedstrijden mee gaat doen. Met een basislidmaatschap (33.- euro) moet men per wedstrijd een daglicentie kopen bij de organisatie van het betreffende evenement. 

Om lid te worden van Tritanium is een geldig ACLO-lidmaatschap verplicht.
Afmelding kan alleen plaats vinden aan het begin van het collegejaar bij de secretaris. Indien er geen afmelding plaats vind wordt het lidmaatschap automatisch een jaar verlengt.

Introductieweek Tritanium

 

Ook dit jaar organiseert Tritanium de introductieweek voor nieuwe leden. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar "bestuur @tritanium.nl"

Het programma is als volgt:
Woensdag 7 sept: 19:00-20:30: Hardlooptraining bij de atletiekbaan in stadspark. Tijdens deze training zal er een loopspel georganiseerd worden om kennis te maken met de vereniging.
Donderdag 8 sept : Fietstraining om 18.00. Verzamelen voor de Aclo (Blauwborgje 16)
Vrijdag 9 sept: 7:45-8:30 TTZT + uitloop (zwemtraining): Voor de liefhebber. Aansluiten in de overige banen tijdens het open ACLO uur is natuurlijk altijd mogelijk! Na dit uur wordt er gezamenlijk ontbeten in de Kapteynborg
Maandag 12 sept om 18:00. Running Dinner + Pubquiz. Hierover zal tzt meer informatie komen. Maar noteer dit alvast in je agenda! Aanmelden voor Running Dinner kan door een mailtje te sturen naar "accie.tritanium @gmail.com". Daarnaast zijn wij ook nog op zoek naar een paar Tritanen die voor het Running Dinner willen koken. Stuur daarvoor ook een mailtje naar onze AcCie!
Dinsdag 13 sept om 18.00: Zwemtraining in het WAS
Woensdag 14 sept om 19.00: Looptraining in het stadspark

 

Trainingen tijdens de zomer

 

Nu de tentamens steeds dichterbij komen, geldt dat ook voor het zomerreces van de ACLO. Daarmee krijgen ook onze trainers vakantie! Dat betekent dat er het een en ander gaat veranderen ten aanzien van de trainingen tijdens de zomer.
 
Het zomerreces loopt van 8 juli tot 5 september.
 
Dirk blijft gewoon training geven. Wel veranderen de momenten waarop hij dit doet. De woensdag training vervalt. In plaats daarvan wordt samen met Vitalis op donderdag van 18:45 tot 20:15 getraind. De tijd van de zaterdag- en maandagtraining blijven ongewijzigd.
 
Voor atleten die uitkomen voor Triteam Groningen bestaat er de mogelijkheid om aan te sluiten bij de trainingen van GVAV Triathlon. De trainingstijden zijn de volgende:
Dinsdag: fietsen --> 18:30 - 20:30, verzamelen bij de Atletiekbaan
Woensdag: lopen -->18:45 - 20:15, verzamelen bij de Atletiekbaan
Donderdag: OW zwemmen --> 18:30 - 19:30, verzamelen bij Hoornsemeer. 
 
Heb je verder nog vragen, schroom dan niet en neem contact op met de TC
 

 

  Copyright © 2016. All Rights Reserved.

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries